Az új-mexikói Damon Perry egy grantsi lakásban darált le pár részt a The Walking Dead-ből, de közben jókora mennyiségű piát küldött le cimborájával, és egy kicsit túlzottan beleélte magát a sorozatba. A The Daily Mail szerint egyszer csak ráparázott, hogy Christopher Paquin zombivá fog változni, majd megharapja őt, ezért a biztonság kedvéért agyonverte a férfit.

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, Damon Perry éppen egy késsel hadonászott, miközben két karbantartó munkás próbálkozott a megfékezésével. Barátja testét ezután találták meg a lakásban. Akkor már nem lehetett rajta segíteni, a mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A valóságtól jelentősen elszakadt rajongó a rendőrök kérdésére adta elő, hogy azért támadta meg Christopher Paquin-t, mert szerinte meg akarta harapni őt. Damon Perry nem igazán válogatott az eszközökben, nemcsak ütötte-rúgta, hanem egy mikróval és egy gitárral is megcsapkodta cimboráját.

Moses Marquez rendőrségi szóvivő az eset kapcsán úgy fogalmazott, hogy már 15 éve viseli az egyenruhát, de ennyire szörnyű bűnügyi helyszínt még nem látott. Közlése szerint Damon Perry-t gyilkossággal vádolták meg.