Egyelőre ismeretlen okból vízelvezető árokba hajtott, majd egy ház kerítésének csapódott egy személyautó a Somogy megyei Toponáron, írja a police.hu.

A baleset 2015. október 36-án este történt, a gépkocsi egyik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, három embert pedig kórházba szállítottak.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi a 22 éves Sütő Tamás Gábort, aki a gyanú szerint a személyautót vezette, majd a baleset után elmenekült a helyszínről.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, sötét hajú. A szemtanúk elmondása alapján élre vasalt fekete nadrágot és fekete dzsekit viselt, a baleset során pedig a jobb keze valószínűleg megsérült.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.