horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megerőszakolta élettársa 12 éves húgát, aztán a gyerek előtt megölte a nőt

2015.11.02. 13:23

Először volt élettársát erőszakolta meg, aztán a nő 12 éves húgának adott ultimátumot a pocsaji férfi: orálisan kielégíti vagy végig kell néznie, ahogy megöli a nővérét. A kislány döntött, enged, de az 45 éves férfi végül őt is megerőszakolta, testvérét pedig halálra késelte.

A Blikk mára derítette ki, amit a Zsaru Magazin már márciusban megírt, és a Kékfény korábban leforgatott. M. Sándor a saját fiát is magával vitte, amikor bekattant és elindult, hogy elkapja volt élettársát. Nem tudta feldolgozni, hogy a 22 éves nő elhagyta és hazaköltözött anyjához.

V. Nikoletta és húga március 11-én este Kornyárról vonatoztak Derecskére, ahol már lesben várta őket a férfi. A lányokat az autóba kényszerítette, egy kieső földútra vitte és 15 éves fia előtt megerőszakolta a testvéreket. A helyszíni kihallgatáson (43. perctől) azt is megmutatta a nyomozóknak hogyan szurkálta össze a volt élettársát. A férfi azt állította, hogy azért borult el teljesen, mert a nő a szemébe vágta: megcsalta.

Amikor M. Sándor rádöbbent, mit művelt, a vérző nőt a kocsiba tette, a két kisgyereket viszont kiparancsolta az autóból és megtiltotta nekik, hogy beszéljenek.

„A kislány odament, megpuszilta a haldokló nővérét, aki mondta, hogy majd vigyázzanak a gyerekekre″

– mondta a Kékfénynek Bakator Krisztián, főhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője.

Végül a testvérek anyja hívta a rendőröket, miután a 12 éves gyerek hazaért és elmesélte, mi történt. Bár M. Sándor azzal hitegette a kislányt, hogy nővérét kórházba viszi, a férfi még órákig várt. Állítása szerint a szürkületre, mert így titokban tudta volna orvoshoz vinni a haldokló nőt.

Kórház helyett az autót a pocsaji rendőrség előtt parkolta el a vérző lánnyal, és hívta a mentőket, de már ők sem tudtak segíteni. A nő elvérzett.

A férfi állítólag fel akarta kötni magát, de a rendőrök még időben elfogták. M. Sándort az emberölés mellett személyi szabadság megsértésével, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. Életfogytig tartó büntetésre számíthat.