A VII. kerület egyik házába surrant be ma egy férfi. Lopni akart, csak közben meghalt, írja a hirpress.hu. Túlságosan nehéz dolga nem is volt, mert a ház kapuját leszerelték. A kelleténél ugyanis többen pisilték le az utóbbi időben és az ajtó elfáradt.

A férfi így egy idős nő lakásába is bejutott, de amikor az asszony észrevette, elkezdte dobálni. Nagyjából mindennel, amivel csak tudta.

Bár a tolvaj még ki tudott menekülni a lakásból, a liftnél összeesett és meghalt. Pedig a néni állítólag még mentőt is hívott hozzá. Kerestük a BRFK-t, válaszukat várjuk.

Update: A lakóház lépcsőházában 2015. november 6-án 11 óra körüli időben egy rendőri intézkedés alá vont férfi rosszul lett és összeesett. A rendőrök azonnali újraélesztési kísérlete és a kiérkező mentőszolgálat gondos és szakszerű ellátása ellenére a 46 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja és intézkedik az elhunyt soron kívüli hatósági boncolásának elrendelésére.