18 év börtönre ítélték azt a most 21 éves virginiai nőt, Rachel Lee Hutsont, aki még 2013 novemberében agyonlőtte az anyját  írja a Daily Mail.

Rachel Lee Hutson a 2013-as hálaadás másnapján, hajnali négykor azzal hívta az éppen a fekete pénteket még éjszaka letudó apját, hogy megölte az apját. Az apja azt hitte, a lánya csak viccel a telefonban, ezért letette.

A lánya ezután elküldött egy fotót az apjának az agyonlőtt anyjáról. „Ekkor realizáltam, hogy valószínűleg igazat mondott” – mondta az apa a bíróságon.

Rachel Lee Hutson egy vadászpuskával ölte meg az anyját, a bíróságon azt mondta, amikor az anyjára emelte a fegyvert, akkor az anyja nem vette komolyan, azt mondta neki, hogy rakja le a fegyvert, különben nagy bajban lesz, ha az apja hazajön, és elmeséli neki, hogy mit művelt.

Nem rakta el a puskát, hanem lelőltte a súlyos beteg anyját. Susan Lee Hutson szívelégtelenségben, veseelégtelenségben és cukorbetegségben szenvedett. Az ápolója a lánya volt, aki kilencéves korától kezdve gondoskodott róla.

Rachel Lee Hutson először magával akart végezni, de aztán gondolkozott a dolgon, és arra jutott, hogy az anyja valószínűleg nem bírná ki az elvesztését, meg azt sem akarta, hogy az anyja rátaláljon a holttestére.

Hogy egy ilyen gondolatmenet után mégis hogy jutott arra, hogy megöli az anyját, arra azt mondta a bíróságon, hogy nem volt tudatos döntés, csak egyfajta utógondolat az elmélkedés végén.

A bíróságon azt mondta, hogy szinte egész életében depressziós volt, azóta legalábbis biztosan, hogy el kellett kezdenie ápolni az anyját, úgy érezte, hogy senkinek sem kell, senkit sem érdekelne, ha megölné magát.

A testvére a vallomásában arról beszélt, hogy Rachel Lee Hutson mentális zavarokkal küzd, amiket fel kellene deríteni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldaltonline segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.