18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez az exhentes egy csatornában rejtette el megerőszakolt áldozatának levágott fejét

2015.11.13. 10:48

A Daily Mail szerint az 50 éves Christopher Nigel May egy kocsmában ismerte meg a 47 éves Tracey Woodfordot. Az asszonynak azért kellett meghalnia, mert nem akart vele szexelni. Miután megerőszakolta és megölte, a férfi egy földalatti csatornában rejtette el levágott fejét, testét pedig pontypriddi lakásának zuhanyzójában hagyta. A rendőrök szerint a férfi otthona – a gyilkosság helyszíne – olyan volt, mintha egy horrorfilm egyik jelenetét látnák.

Christopher Nigel May
Christopher Nigel May
Fotó: Twitter

A gyilkos áprilisban a pontypriddi Skinny Dog kocsmában ismerte meg Tracey Woodfordot. A zárás után együtt mentek fel a férfi lakására. May szerette volna becserkészni az asszonyt, és ennek érdekében még a Westlife „Flying without Wings” című számát is lejátszotta neki a YouTube-ról. Törekvései azonban nem vezettek eredményre, ezért megerőszakolta, majd meggyilkolta. 

A rendőrök egy bejelentés miatt mentek ki May lakására, ahol iszonyatos bűz fogadta őket, amit a bomlásnak indult hús szagához hasonlítottak. A nő fej nélküli testére a zuhanyzóban bukkantak rá. Már ez is eléggé terhelő volt a férfira nézve, de a legfontosabb bizonyíték az volt ellene, hogy a rendőröknek a holttesten talált spermafoltokból sikerült kimutatniuk a DNS-ét. 

hentes5
Fotó: Twitter

Szabályosan sokkolt az egész. Kétszer is oda kellett néznem, mert nem akartam hinni a szememnek. Olyan volt, mintha egy horrorfilmet néznék. Már 11 éve vagyok rendőr, de ilyesmivel még soha nem találkoztam

– emlékezett vissza Stuart Williams rendőrtiszt.

Letartóztatását követően Christopher Nigel May maga mondta el a rendőröknek, hogy a nő többi testrészét a konyhaszekrényében, illetve egy esővíz-elvezető csatornarendszerben találják meg.

Koromsötét volt, amikor a rendőrök beléptek az alagútba. A csatorna egy földalatti terembe vezetett, ahol a [szennyvíz] vízesésként zúdult alá. Az egyik rendőrtiszt jobbra fordult , és észrevette, hogy egy emberi fej fekszik az oldalára borulva, egy párkányon

– idézte fel Roger Thomas ügyész, aki szerint a gyilkosnak 138 métert kellett sétálni az alagútban, hogy odategye a fejet.

Az ügyben tartott bírósági meghallgatáson az is elhangzott, hogy May korábban hentesként dolgozott. Volt kollégái szerint nagyon ügyesen bánt a csontozókéssel, és főleg az ínszalagok, illetve a gerincoszlop eltávolításában jeleskedett. Ezeket az ismereteit kamatoztatta akkor is, amikor feldarabolta áldozatát.

hentes4
Fotó: Twitter

A gyilkossággal megvádolt férfi egyébként tagadta, hogy szándékosan ölt volna. Azt mondta, hogy igazából önvédelemből végzett az asszonnyal, a testrészeit pedig azért rejtette el, mert be volt rúgva, és pánikba esett, mert nem tudott mit kezdeni a megfojtott nő holttestével.