A Bors úgy tudja, hogy a zsámbéki emberölés miatt keresett V. Lajost holtan találták egy budai erdőben. A férfi – aki az áldozat unokatestvére volt – állítólag felakasztotta magát.

Mint arról beszámoltunk, a 40-45 éves nő holttestét hétfőn este egy hozzátartozója találta meg zsámbéki házában. A helyszínre kiérkező orvos megállapította, hogy halálát idegenkezűség okozta. A Bors szerint az asszonyt az unokatestvére gyilkolta meg egy kalapáccsal. A haláleset kapcsán a rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Update: A rendőrség megerősítette, hogy kedden a kora délutáni órákban Tök külterületén találták holtan azt a férfit, akit a zsámbéki emberölés miatt kerestek. A haláleset miatt közigazgatási eljárás indult, ami arra utal, hogy valóban öngyilkos lett. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy a férfi milyen módon hozható összefüggésbe a gyilkossággal.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.