A nő, aki a La Belle Équipe étterem egyik túlélője, a támadások óta sokkos állapotban van. Olyannyira, hogy beszélni egyáltalán nem képes, egyedül annak a férfinak a nevét emlegeti folyamatosan, aki a tragikus pillanatban elé ugrott, hogy megmentse az életét.  

A párizsi Chloé Clément egy pincérnő 35. születésnapját ünnepelte barátaival, amikor a fegyveresek tüzet nyitottak és megöltek 19 ártatlan embert. Clément egyik barátja, a negyven éves kongói Ludovic Boumbas testével védte őt a záporozó golyóktól, halálos sérüléseket szenvedve ezzel.

A MailOnline értesülései szerint Chloé Clément-t is érte egy lövés, de szerencsére csak a karját találták el, így túlélte a támadást. Most kórházban lábadozik, de annyira sokkos állapotban van, hogy csak fekszik az ágyon, és a megmentője, Boumbas nevét mondogatja folyamatosan.

Egy közeli bárban, a Café des Anges-ban sokan dolgoztak azok közül, akik részt vettek az ünnepségen. A hely üzletvezetője, a 27 éves Virgile Grunberg is meglátogatta a nőt a kórházban, és tájékoztatást adott az állapotáról.

Morfium hatása alatt és teljesen sokkos állapotban volt. Alig tudott beszélni. Bűnösnek érezte magát, amiért Ludovic a saját életét áldozta fel az övéért. Csak az ő nevét emlegette újra és újra.

Boumbas egyik, nevét elhallgató barátja így nyilatkozott a férfiról:

Ludo imádta a világot járni, de mindenekelőtt az embereket szerette. Ő egy volt a világ jó, igazán jó emberei közül. Esélye sem volt.

A pincérnő, Hodda Saadi, akinek a születésnapját ünnepelték, nővérével együtt életét vesztette a La Belle Équipe-ben történt lövöldözésben. Bátyjuk, Khaled Saadi az étteremben dolgozott az ünnepség alatt, és a Telegraphnak elmondta, hogy élte túl a támadásokat és hogyan próbálta megmenteni testvérei életét.