Vagy nem. Mindenesetre a Sky News beszámolt a párizsi terrortámadásokról, aztán a merénylet utáni napról készített néhány teljesen általános felvételt, írja a Unilad. Ezeken az látszik, ahogy gyalogosok közlekednek az utcán, de semmi egyéb. Egészen a 43. másodpercig. 

  

Ott ugyanis, ha jól megfigyeli az ember, az egyik elkövetőre, a még mindig menekülésben lévő  Salah Abdeslamra  meglepően hasonlító férfi sétál át a zebrán. Illetve nem is át, hanem keresztbe, ahogy azt rajta kívül senki más nem teszi. Ebben akár szándékosságot is feltételezhetnénk, miszerint azért változtatott irányt, hogy átmehessen a kamera előtt, de lehet, hogy ez puszta véletlen.

Nyilván nem lehetünk 100 százalékig biztosak abban, hogy ő az, mégis furcsának mondható, hogy egy ilyen esemény után BÁRKI is mosolyog és kacsint a kamerának.

Ha nagyon szereti valaki az összeesküvés-elméleteket, akár azt is sejtheti, hogy egy beépített emberrel van dolgunk, aki ezzel akarja elterelni a hatóságok figyelmét, és elhitetni velük, hogy Abdeslam még mindig Párizsban van.