A 19 éves B. Péter április 22-én egy kaposvári dohánybolt kirablása közben tizennégy késszúrással végzett a 21 éves G. Fruzsinával, hogy az eladólány ne tudja értesíteni a rendőröket. A sántosi férfival szemben aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és fegyveres rablás miatt emeltek vádat. A sonline.hu szerint a Kaposvári Törvényszék csütörtökön első fokon 22 év fegyházbüntetésre, illetve az 5,6 milliós perköltség megfizetésére ítélte.dscf5584

A férfi azért tervelte ki rablást, mert el akart költözni a szüleitől, de nem volt pénze. Mindent gondosan kitalált: otthonról egy 30 centiméteres kenyérvágó kést vett magához, pólójából egy sálat gyártott, és még édesapja munkaruháját is elvitte, hogy ne vérezze össze saját ruháját.

A rablás során a lány hiába adta át neki a 23 ezer 400 forintos bevételt, előbb a földre kényszerítette, majd tizennégyszer szúrta meg késével, hogy ne tudja értesíteni a rendőrséget. G. Fruzsina olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gyilkosságot követően B. Péter megpróbálta eltüntetni maga után a nyomokat, majd kívülről bezárta a trafik ajtaját, és elmenekült. Eredetileg az tervezte, hogy több dohányboltot is kirabol, de mindenhol nagy volt a forgalom, ezért végül letett erről. A Városligetbe ment, ahol a kést egy patakba dobta, a véres munkásruhát pedig egy bokorba rejtette. A rendőrök másnap hajnalban fogták el.

A férfi az utolsó szó jogán bocsánatot kért áldozata családjától.