18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

m king

Az anya megosztotta a megerőszakolt és megölt kislányáról készült utolsó képet

vik
2015.11.25. 15:19

Lily Furneaux-Wolfenberger pontosan kétéves volt, amikor 2010. november 20-án mostohaanyja, a 28 éves michigani Renee Marie King egy ismeretlen tárggyal szexuálisan zaklatta őt, majd majdnem hússzor ütötte a fejét a padlóba, amivel egyúttal a halálát is okozta. A nő azzal indokolta tettét, hogy

nem bírta elviselni, hogy a kislány hisztizett, és összekoszolta a ruháját.

A kislány édesanyja, Lauren Furneaux megosztotta az utolsó fotót, ami még azelőtt készült, hogy mostohaanyja inzultálni kezdte volna a kislányt. A képen Lily egy karácsonyfa mellett ül.

This is the last picture I will ever have of my baby girl. 5 years ago right now she was eating lucky charms with my dad...

Posted by Lauren Furneaux on Friday, November 20, 2015

Lauren Furneaux a fényképpel együtt részletesen leírta az öt évvel ezelőtti, tragikus történet hátterét is, hogy felhívja az emberek figyelmét a gyermekbántalmazásokra.

Furneaux az apára, a 29 éves Jeffrey Wolfenbergerre és a feleségére, Renee Kingre bízta a kislányt, hogy vigyázzanak rá, amíg ő kitakarít a lakásában, és elmegy az egyik szupermarketbe karácsonyi ajándékokat vásárolni. Már az odaút is igen nehézkes volt, ugyanis az anya elmondása alapján a kislány már attól zokogott, hogy az apjánál kell időt töltenie, és könyörgött az anyjának, hogy hadd menjen inkább haza vele.

Sosem fogom elfelejteni azt a keserves hangot.

– mondta a nő.

lily2

Az apa dolgozott aznap, ezért a feleség vigyázott a kislányra, majd alig pár órával azután, hogy Furneaux náluk hagyta a gyereket, a kislány édesapja telefonált:

Lily a Macomb kórházban van, mert King „elejtette a zuhanyzóban”.

Később azonban beigazolódott, hogy az állítás nem kis csúsztatás, ugyanis a rendőrök megállapították, hogy King egy ismeretlen tárggyal követett el nemi erőszakot a kislányon, majd folyamatosan a padlóhoz ütötte a fejét, mert a gyerek „hisztizett, és összekoszolta a nadrágját”.

A boncolás kimutatta, hogy a fejet ért ütések olyan erejűek és hatásúak voltak, mint amikor valaki autóbalesetet szenved,

a nemi szerve pedig olyan volt, mint egy nő hüvelye szülés után.

„Amikor megérkeztünk a sürgősségire, az apja épp kint állt az épület előtt, és dohányzott. Állni sem tudtam, úgy remegtek a lábaim.

Megkérdeztem, jól van-e. Azt mondta, nincs. Megkérdeztem, hogy él-e még. Azt mondta, nem. Egy világ omlott össze bennem abban a pillanatban.

– írja posztjában az édesanya, aztán így folytatja:

„Éjjel hazamentünk, és végül az autóban aludtunk. Elvégre hogy lehet hazamenni egy olyan házba, ahol valaki, aki miatt az otthonunkat otthonnak nevezhettük, már soha többé nem jön vissza? Hogy lehet továbblépni, amikor minden reményed és álmod szertefoszlik?

A mai napig nem bírom elviselni, amikor a szüleim elutaznak. Félek, hogy történni fog valami. Azóta abba a szupermarketbe sem tudok elmenni, november 20-án pedig képtelen vagyok kikelni az ágyból. Lily, örökké hiányozni fogsz, és nem szűnök meg harcolni érted.”

A tárgyalás alatt az ügyész, Therese Robin azzal érvelt, hogy a kislánynak azért kellett az életével fizetnie, mert pontosan úgy viselkedett, ahogy az egy vele korú gyerektől elvárható.

lily3

Kinget bűnösnek találták a kislány megerőszakolásáért és megöléséért, és 2012 februárjában életfogytiglanra ítélték. Lauren Furneaux sírva hallgatta végig az ítéletet, és azt mondta, hogy lehet, hogy King már nem tud majd több gyereket bántani, de ez még akkor sem hozza vissza Lilyt.

 „Mindent megtettem a lányomért, és végül mégis megbuktam, mint anya."

Csak arra vágyom, hogy újra magamhoz ölelhessem őt.

– mondta Lauren Furneaux a tárgyalás napján.