Nem látta a jazz-zongoristát?

2015.12.08. 15:58

A rendőrök már többször is átnézték annak a neves zongoristának a lakását, aki november 22-én indult el óbudai otthonából és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról.

farkas mihály

Farkas Mihály szomszédai már az összes fővárosi kórházat végigjárták, és még a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetben (ide szállítják az ismeretlen személyazonosságú halottakat) is keresték a férfit, de eddig sehova nem szállították be. Az ismerősök szerint teljesen kizárt, hogy Farkas Mihály öngyilkos lett volna, de az sem jellemző rá, hogy minden előzetes bejelentés nélkül eltűnik.

Jó kedvű volt, tervei voltak. Az eltűnése napján még az egyik zenésztársával beszélte meg, hogy másnap mikor és hol találkoznak. Az anyagi helyzete is rendben volt, a zenélés mellett a barátoktól is rendszeresen kapott munkát

– mondta a Velvetnek Szentmikósi Gábor, a férfi egyik barátja.

A neves jazz-zongorista eltűnését már a rendőrségen is bejelentették, és külön Facebook csoportot hoztak létre, ahová minden információt várnak a férfiról. A Bors arról írt, hogy Farkas Mihály életében volt egy kínai nő, akiről viszont csak kevesen tudtak.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök már többször átnézték a lakását. A híváslistáját is ellenőrizték, így jutottak el egy kínai hölgyhöz is, de arról a számról később kiderült, hogy valamilyen céges telefonszám és többen is használták

– mondta a zenész egyik szomszédja.

A BRFK sajtóosztályán a Velvetnek azt mondták, hogy a férfit eltűntként körözik.