A Bicske Szó blog szerint V. Martin vezette azt az autót, amiben mind a négyen meghaltak, amikor hétfőn késő este frontálisan ütköztek egy Volvóval az M1-es autópálya bicskei lehajtójánál.

A fiatalnak néhány napos volt a jogosítványa, és a kocsit barátnője édesanyjától kapta kölcsön.

V. Martin és egy másik áldozat, L. Zoltán a bicskei gyermekotthon lakója volt. Az intézményben mindenkit lesújtott a tragédia híre.

Az igazgatónő kint járt a baleset helyszínén, ma pedig mindkét fiúnak a szülei bent voltak nálunk. Martinnak valóban pár napos volt a jogosítványa, és a kocsit kölcsönbe kapta

– erősítette meg a Velvetnek a gyermekotthon egyik dolgozója.

Martint a dédanyja nevelte fel. A gyermekotthonba az asszony halála után került. A felnőtt jogú fiatal kőművesnek tanult, barátnőjével már a házasságot tervezgették. A fiú napközben Tatabányán vásárolt, majd visszament az intézménybe, ahonnan este kilenc óra körül indult el újra. Az autóban rajta és Zoltánon kívül két másik bicskei kötődésű fiatal utazott. Attila Tatabányán, míg negyedik társuk a Zrínyi utcában élt.

Mint ismert, a másik autó sofőrje a csodával határos módon túlélte a karambolt. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.