Elég keveset tudni az október közepén meghalt 55 éves Marshelle Newby életéről. Newby San Diego mellett, La Mesában élt, de október 14-én megölte magát és a vele együtt lakó 16 éves unokáját, Emily Kaminskit is.

Az unokáról annyit tudni, hogy súlyosan fogyatékos volt, pszichés problémái is voltak, de voltak testi fogyatákosságai is, például nem látott. A nagyanyja nevelte, aki október 14-én egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen gyógyszerekkel, de túladagolta. Minden ki volt tervelve előre, Newby két búcsúlevelet is hagyott. Az egyikben arról rendelkezett, hogy a házát, a pénzét és a különféle vagyontárgyait a fiára hagyja - írja a 10 News.

A másik levélben a helyi ügyészség titkárnője azt indokolta meg, hogy miért öli meg magát és az unokáját is. Azt írta, reggel Emily rátámadt, ezt már nem tudta elviselni. Nagyon belefáradt már mindenbe, az unokájának pedig újabb idegösszeroppanása volt. Azt is írta, hogy sajnálja a dolgot.

A nyomozók kiderítették, hogy Newby az előző héten már megüzente a főnökének, hogy egész héten szabadságon lesz, mert az unokájával megint gondok vannak, és elkezdett agresszívan viselkedni. Emily nem volt iskolában a halálát megelőzőt néhány napban.

Newby lánya, Agnes Oldaker nem foglalkozott a saját gyerekével, az anyja volt Emily gyámja, ő maga 12 éve felé sem nézett. Hogy miért a nagymama volt a gyám, azt nem tudni.

A környékbeliek azt mondták, Newby nagyon szerette Emilyt, saját lányaként nevelte.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.