Véletlenül erőszakolta meg áldozatát, ezzel védekezett a bíróságon egy milliárdos

2015.12.16. 15:24

A nyugat-londoni, Southwark Crown Court bíróság nagyjából félórás tárgyalás után felmentette azt a 46 éves szaúdi milliárdost, Ehsan Abdulazizt, akit azzal vádoltak, hogy a lakásában megerőszakolt 18 éves, kvázi öntudatlan lányt – írja a Daily Mail.

12316062 461725793952465 403950397180138087 n
Fotó: Ehsan Shaikh Ali Abdulaziz / Facebook

Abdulaziz meglepő védekezést adott elő, azt mondta, gyakorlatilag baleset történt, nem nemi erőszak, és a bíróság igazat adott neki. A történet előzménye annyi, hogy Abdulaziz, akinek egyébként felesége és egy 10 éves fia van, nagyjából fél éven keresztül ismerkedett egy 24 éves nővel, akit elhívott mindenhova, és drága dolgokat fizetett neki. Augusztus elején is ez történt, amikor a West Enden található Cirque Le Soir nevű klubban ült a privát asztalánál, amiért alkalmanként 1000 fontot (kb. 430 ezer forint) fizetett. Odahívta magához a meg nem nevezett 24 éves nőt és a 18 éves barátnőjét is. Fizetett nekik néhány italt, majd felajánlotta, hogy hazaviszi őket az Aston Martinjával.

A lányokat végül saját magához vitte haza. Itt adott nekik még inni, kirakott nekik egy üveg Roberto Cavalli vodkát, hogy szolgálják ki magukat. Aztán a 24 éves nőt bevitte a hálóba, és szexelt vele. A fiatalabb nő közben teljesen kiütötte magát, és elaludt a kanapén.

Abdulaziz a szex után visszament a nappaliba, amíg a hálóban aludt az idősebbik nő, és kint próbálta keltegetni a fiatalabb lányt, de nem nagyon tért magához. Felajánlotta, hogy hív neki egy taxit, de akár nála is aludhat, keres neki egy pólót, hogy kényelmesebb ruhában legyen. A lány ekkor tért magához, teljesen kiborult, próbálta felkelteni a hálóban alvó barátnőjét, nem járt sikerrel, ezen még jobban kiakadt, elmenekült a lakásból, felhívta két barátnőjét, aztán pedig a rendőrséget.

A milliárdost nem sokkal később letartóztatták.

A két fél történetében egy helyen térnek el a beszámolók, de ott radikálisan. Annál a résznél, amikor Abdulaziz keltegetni kezdte a lányt. Abdulaziz elmondása szerint az történt, amit itt fent is olvasott.

A lány viszont úgy emlékezett vissza a dologra, hogy arra ébredt, hogy a férfi rajta van, próbál a lába közé hatolni, és úgy kell lelökdösnie magáról. Az ő történetét bizonyítékok is alátámasztották. A férfi spermáját megtalálták a hüvelyében.

Itt jön a képbe Abdulaziz elképesztő védekezése, ami úgy néz ki, vagy az igazság volt, vagy elég meggyőző ahhoz, hogy a bíróság neki adjon igazat. A milliárdos elmondása szerint az történt, hogy amikor a lány magához tért, akkor megfogta a kezét, és a combja közé csúsztatta. Mármint Abdulaziz kezét a lány saját combjai közé. Mivel a korábbi szex miatt lehetett még egy kis sperma a kezén, ezért fordulhatott elő, hogy a lány hüvelyében végül találtak spermát a szakértők.

11215172 450892861702425 5174403063503079937 n
Fotó: Ehsan Shaikh Ali Abdulaziz / Facebook

A védelem szerint a lány azért akadt ki, mert féltékeny volt, hogy Abdulaziz vele nem, csak a barátnőjével feküdt le.

Hogy a milliárdos pénisze hogy került mégis a lány ágyékához, arra is volt a milliárdosnak egy szürreális magyarázata. Azt mondta, alsónadrágban volt, amiből kilógott a pénisze, és amikor próbálta keltegetni a lányt, akkor elesett, és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy a pénisze a lány ágyékában landolt.

Az ügyészség ugyan próbált fogást találni Abdulazizon, de nem járt sikerrel. „Maga 45 éves, tudta, hogy egy fiatal nő alszik a nappalijában, és úgy gondolta, hogy normális úgy kimenni a szobából, hogy a pénisze kilóg a nadrágjából?” - kérdezte például az ügyész, de erre a milliárdos csak annyit válaszolt, hogy nem beszélgetni indult, hanem kikapcsolni a tévét, és egyébként is az otthonában volt.

A felmentés után nem nyilatkozott sem Abdulaziz, sem a sértett.