Ennek a brit férfinak egy thaiföldi szigeten rejtélyes körülmények között veszett nyoma

2015.12.17. 19:29

A Mirror Online szerint a 21 éves Jordan Jacobs szombaton írta meg anyjának, hogy soha többé nem láthatja szeretett családját, és sajnálatát fejezte ki, hogy nem búcsúzhatott el tőlük rendesen. Később azt is hozzátette, hogy egy helybéli egy szigetre vitte, de nem hagyja elmenni.

A lynehami férfi november óta utazgatott Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában. Úgy tervezte, hogy csütörtökön Bangkokból repül haza családjához az ünnepekre. A múlt pénteken még több hátizsákos turista barátjával együtt Krabi egyik hosteljében volt. A szállása melletti mosodában találkozott össze egy 20 év körüli thai férfival, aki felajánlotta, hogy ingyen elviszi a Phi Phi szigetekre, ő meg belement a dologba. Szombaton aztán egy kétségbeesett levelet írt az édesanyjának.

Az anyukám a Facebookon kapott egy üzenetet a tesómtól, aki lényegében azt ecsetelte, hogy soha többé nem láthat minket, és sajnálatát fejezte ki, hogy nem találkozhatunk legalább még egyszer

– idézte fel a férfi testvére, Emily.

Az aggódó édesanyja, Debbie visszaírt fiának, hogy próbálja meg felhívni, mire Jordan küldött egy számot, amin megcsörgetheti. Azt már csak a telefonban mondta el, hogy a thai férfi nem engedi el, és nagyon fél tőle. Családja ekkor hallott róla utoljára.

tk3s swns missing thailand 06
Fotó: Northfoto

Mint kiderült, a telefonszám egy ciprusi turistáé volt, aki később elmondta, hogy Jordan Jacobs Ko Phi Phi Don egyik éttermében ment oda hozzá, hogy a segítségét kérje. Szerinte a férfi nem viselt cipőt és a táskáját sem látta nála.

A brit külügyminisztérium szóvivője megerősítette, hogy Jordan Jacobs december 12-én Thaiföldön tűnt el. Emily pedig egy kétségbeesett hangvételű Facebook posztban kérte, hogy aki bármilyen apróságot tud a testvéréről, jelentkezzen náluk.