18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem tetszett neki kisfia frizurája, lemészárolta az egész családját

2015.12.19. 09:37

Az 51 éves Oleg Belov azon rágott be, hogy nevetségesnek találta a frizurát, amit terhes felesége csinált Fjodor nevű fiának. A Daily Mail szerint az orosz férfi válaszul egy vadászkéssel ölte meg az asszonyt, hat gyermeküket és a saját anyját, majd egy baltával darabolta fel a holttesteiket, mert azt gondolta, hogy ettől feltámadhatnak.

orosz3
Fotó: Twitter

A férfi a bíróság előtt számolt be a mindössze 10 perc alatt lezajló vérfürdő részleteiről. Elmondása szerint felesége bűne az volt, hogy el akart válni tőle, ráadásul szeretett fia haját is elcseszte. A gyerek úgy nézett ki, mint egy

„papagáj”.

A családapa előbb megpróbálta kivenni a hajvágógépet a 32 éves Julia kezéből, majd dulakodni kezdett vele és ököllel kétszer arcon ütötte. A nő a folyosóra menekült előle, de hiába dörömbölt a szomszédok ajtaján, senki nem segített neki.

Egy vadászkéssel ölt

Sikítozott. Még soha nem hallottam ilyen hangosan sikítani. Nagyon megijedtem. Attól féltem, hogy (a hatóságok) elveszik a gyerekeimet. Megfogtam a kezét és csendben hazavittem.

Julia figyelmeztette, hogy ne érjen hozzá, különben kihívja a rendőröket. Férje eszét azonban teljesen elvette a fékezhetetlen harag. Magához vette vadászkését és hátulról halálra szúrta.

orosz1
Fotó: Investigative Committee

A gyerekeket sem kímélte

A legidősebb lány, a 7 éves Alena anyja holttestéhez rohant, mire a férfi megragadta a haját és hétszer megszúrta a késsel. Ezután az 5 éves Szonja, a 3 éves Nikéfor, majd a 2 éves Ilja következett. Az apa az egy éves Dárját sem kímélte, letette az ágyra és ledöfte. Fjodor a fürdőszobában próbált elbújni, de hiába. Oleg Belov utánament, és őt is megölte. Ezután bement a faluba, ahol felkereste 73 éves édesanyját, Zinaida Belovát.

„Bocsánat, bocsánat”

– ismételgette, majd 21-szer mártotta bele kését.

Feldarabolta a holttesteket

A mészárlást követően a férfi az édesanyja baltájával darabolta fel a holttesteket, mert azt hitte, hogy ettől majd feltámadhatnak. A szokatlan gondolat azért juthatott az eszébe, mert korábban a hetednapi adventista egyház tagja volt, és állítólag skizofréniát diagnosztizáltak nála. Miután végzett a darabolással, a testrészeket műanyag zsákokbana lakásban hagyta, a hullaszag terjedését pedig szigetelőhabbal, parfümmel és kölnivel igyekezett megakadályozni.

Az anyósa buktatta le

A családirtásra az anyósa miatt derült fény. Valentyina Zajiceva aggódni kezdett, mert nem tudta elérni a lányát és az unokáit, ezért szólt a rendőröknek. A férfit egy héttel a mészárlás után vették őrizetbe.

orosz2
Fotó: Twitter

Szeretnék bocsánatot kérni az anyósomtól. Köszönöm, hogy egy ilyen csodás lányt neveltél fel. Boldogok voltunk együtt és hat gyönyörű gyermeknek adtunk életét. Én voltam a legboldogabb ember a világon. Ezért is mondhatom, hogy nálam többet senki nem veszített. Senki nem fogja jobban megérteni a fájdalmamat és szenvedésemet, mint te

– üzente az asszonynak Oleg Belov a bíróságon.

Az anyósnak viszont esze ágában sem volt megbocsátani neki. Szerinte a férfi nagyon jó színész, és már 2010-ben is megpróbálta megölni a lányát, de aztán addig sírt neki, míg Julia végül visszafogadta.