A police.hu híre szerint a 49 éves Boros Imre újév napján a kora esti órákban távozott ismeretlen helyre hajdúböszörményi otthonából és azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához.

A férfi körülbelül 175 centiméter magas, erős, pocakos testalkatú, haja rövid, fekete színű, két oldalt őszül, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete színű kötött sapkát, sötétszürke színű, kapucnis kabátot, szürke színű kötött pulóvert, sötétkék színű farmer nadrágot és szürke színű sportcipőt viselt.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Boros Imrét felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.