Egy hétig nem szóltak a rendőrségnek, hogy eltűnt a szocialista képviselő

2016.01.12. 19:14

Csak egy héttel eltűnése után, hétfő reggel jelentették be a rendőrségen, hogy napok óta nem találják a zuglói képviselőt. Sápi Attila január 5-én, hétfőn este ugrott le a boltba, és azóta sem látta senki.

sápi attila1
Fotó: Facebook

A barátok azért nem szóltak korábban a rendőröknek, mert a politikus élettársa kérését akarták tiszteletben tartani.

Az élettársa még reménykedett benne, hogy valahogyan előkerül, végül tegnap reggel kért segítséget a rendőrségtől. Az elmúlt egy hétben is mindenhol kerestük. Próbáltuk a kedvenc helyeit bejárni, az ismerősöket végighívni, hátha látták, vagy beszéltek Attilával, de senki nem tudott róla semmit

– mondta a Velvetnek Tóth Csaba, az MSZP országgyűlési képviselője.

Tóth múlt hét hétfőn még találkozott Sápival, és mint mondta, ugyanolyan jó kedve volt, mint bármikor máskor. Családi, anyagi gondokról sem tudott, de arról sem, hogy a 43 éves férfi valaha is szó nélkül lelépett volna.

A képviselő fekete melegítőben, zöld kabátban és sportcipőben ment el otthonról, a mobilját, az iratait sem vitte magával, és autóját is otthon hagyta.

Bár Sápi a police.hu nyilvános körözési listájára nem került fel, a család azt kéri, ha látták, vagy tudják hol lehet a képviselő, hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikét.