A Facebookra posztolt és még a rendőrséget is felhívta az a férfi, aki pénteken éjjel megölte barátnőjét és magukra gyújtotta az autót a XV. kerületi Késmárk utcában.

A hirpress.hu információja szerint a volt tűzoltó pár perccel azelőtt, hogy felgyújtotta volna a kocsit, felhívta a rendőrséget és bediktálta a pontos címet, ahol megtalálhatják barátnője gyerekeit. A portál szerint a gyerekeket a tűzoltók szabadították ki egy XVI. kerületi lakásból. Ezzel kapcsolatban kerestük a BRFK-t, amennyiben válaszolnak posztunkat frissítjük.

Frissítés: A BRFK sajtóosztályán a Velvetnek megerősítették, hogy pénteken éjjel kaptak egy bejelentést arról, hogy két kisgyereket zártak egy mátyásföldi lakásba.

 

A volt tűzoltó 0 óra 31 perckor annyit írt a Facebbokra, hogy

Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek.

A rendőrség 0 óra 53-kor kapta a riasztást, hogy ég egy autó és néhány perccel később a tűzoltókkal értek a Késmárk utcába. A nyomozók még tegnap kiderítették, hogy P. István megölhette barátnőjét, ezért emberölés miatt indítottak eljárást.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.