Ha azt hitte, hogy a kolbászbűnözés után már nem érheti meglepetés, akkor ön tévedett. Két vámospércsi férfi ugyanis tormalopásra vetemedett. A police.hu híre alapján a páros a helyi tormafelvásárló telepről nyúlt le

három zsák tormát.

A 19 éves és a 44 éves férfi nem sokáig örülhetett a tormafogásnak, és ez egyedül Zsúró Ádám és Pálfalvi Tamás zászlósok érdeme volt. A két szabadnapját töltő rendőr éppen a Váci Mihály utcában autózott, amikor felfigyeltek a gyanúsan viselkedő elkövetőkre.

A gyanúsan viselkedés abban merült ki, hogy az egyik férfi a kerékpárján három zsák tormát tolt, ami valljuk be, tényleg nem egy megszokott dolog. Nem volt idő gondolkozni, a rendőrök azonnal cselekedtek. Szolgálatba helyezték magukat, majd odamentek a helyi lakosokhoz, és igazoltatták őket.

A műveletben két másik szabadnapos rendőr, Nyakas Attila főtörzsőrmester és Diós András főtörzszászlós volt a segítségükre, akik szintén arra jártak. Mint kiderült, L. János és L. Sándor a tormafelvásárló telep kerítésének átmászásával valósította meg a torma eltulajdonítását. A párost a rendőrök őrizetbe vették, velük szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.