A 39 éves Angela Wrightson holttestén több mint száz sérülést számoltak össze. Gyilkosai egy 13 és egy 14 éves lány, akik akár órákig is kínozhatták áldozatukat az angliai Hartlepool városában. Arról is töltöttek fel szelfit, ahogyan bántalmazzák a nőt, majd az eset után egyszerűen kihívták a rendőrséget, hogy vigyék vissza őket az intézetbe. Ekkor készült a rendőrautó hátsó ülésén a szelfi. 

A tárgyaláson az is kiderült, hogy az áldozatot a főbérlője találta meg, a lakásban mindent vér borított. Deréktól lefelé meztelenre vetkőztették és kosszal kenték be a nemi szervét. Az ügyész szerint a szoba különböző pontjain is bántalmazták több eszközzel is. "Csavarokkal teli bottal, televízióval, nyomtatóval, dohányzóasztallal és egy lapáttal is bántalmazták mielőtt meghalt" - mondta Nicholas Campbell ügyész, aki úgy tudja, hogy még fém serpenyővel és teafőzővel is verték, de üvegvázát is széttörtek rajta. Nagyjából este fél 8 felé kezdődhetett a kínzás, a lányok 90 perccel később töltöttek fel egy szelfit, amin mosolyognak, míg a nő a háttérben sérülésekkel az arcán látható. 

A kínzás közben felhívták egyik barátjukat is, aki a háttérben hallotta, hogy a nő az életéért könyörög és azt is, hogy ezen a lányok csak nevetnek. 11 körül hagyták el a nő hartlepool-i otthonát, hogy átmenjenek egy haverjukhoz, majd visszatértek, hogy megnézzék, hogy meghalt-e az asszony. Végül hajnali 4 óra körül hagyták ott a házat, felhívták a taxi társaságot és a gondozóikat is, de nem vették fel, ekkor hívták a rendőröket. Mikor a rendőrök sem érkeztek ki elég gyorsan, újra tárcsázták őket és közölte az egyik lány, hogy "kurva hideg van", míg a másik csak nevetett az egészen. Mindketten tagadják a gyilkosságot, azt azonban a 14 éves lány elismerte, hogy megütötte a nőt.