B. Rebekának január 25-én veszett nyoma, azóta semmit nem tudott róla családja. Szombaton derült ki, hogy életét vesztette. A Velvet úgy tudja, a lány holttestét egy erdős részen vadászok találták meg Győrszentivánon.

A lány feltehetően már az eltűnése napján erre a helyre ment. Nem esett be sehová, csak ott feküdt. Nem kizárt, hogy halálát kihűlés okozhatta. A táskájában találtak egy bolti blokkot, amelyen kenyér és csoki szerepelt, de ezek közül csak a bonbon hiányzott. Információink szerint a rendőrség soron kívül rendelte el a lány holttestének boncolását. Ebből kiderülhet, hogy halála előtt fogyasztott-e valamilyen szert.

Mint arról beszámoltunk, B. Rebekának január 25-én veszett nyoma. Családja úgy tudta, hogy a barátnőjéhez ment, de aztán kiderült, hogy hetek óta nem is beszéltek egymással. A lány telefon, papírok és bankkártya nélkül indult el otthonról, táskáján kívül húga szerint valamennyi pénzt vihetett magával. Eltűnése után a nyomozók az egész szobáját átkutatták, és a számítógépét is lefoglalták, amin visszaállították a korábban törölt adatokat, de állítólag nem találtak rajta olyan információkat, ami segíthetett volna a megtalálásban.

A rendőrség szombaton a Velvet kérdésére közölte: kizárták az idegenkezűséget, a halálesetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.