A 17 éves Stefania Dubrovina szörnyű kínok között vesztette életét. A szentpétervári modellt a saját nővére ölte meg, mert féltékeny volt dögös külsejére. A 19 éves Jelizaveta Dubrovina bedrogozva követte el a vérfagyasztó gyilkosságot. Előbb kinyomta húga szemét és levágta a füleit, majd 140-szer szúrta meg egy késsel – számolt be a Sun.

A két testvér a gyilkosság napján egy idősebb férfi lakásában bulizott, de egy idő után fogyni kezdett a pia, ezért vendéglátójuk leugrott a boltba. Jelizaveta Dubrovina ezt a pillanatot választotta a támadáshoz. Ahogy vendéglátójuk becsukta maga mögött az ajtót, rárontott mit sem sejtő húgára. Stefania Dubrovina borzasztó kínok között halt meg. Testvére annyira összekaszabolta a testét, hogy alig tudták azonosítani.

A brutális támadást Jelizaveta Dubrovina féltékenykedése váltotta ki. A lány nem tudta elviselni, hogy minden figyelmet húga kapott, és tökéletes idomainak hála sikeres modell lett belőle. A nővér egy darabig beérte azzal, hogy megpróbálta lemásolni Stefania Dubrovina frizuráját és sminkjét, de aztán teljesen elvette az eszét az irigység. Az utolsó csepp az lehetett a pohárban, hogy a férfi, akinél buliztak, egy héttel korábban már találkozott húgával, és újabb fotózásokat szervezett neki.

A két árva lány nagynénje sokkoló tragédiának nevezte Stefania Dubrovina halálát. Mint mondta, a hír hallatán megfagyott a vér az ereiben.

Ezek a szegény gyerekek nem tehetnek róla, hogy szörnyű gyermekkoruk, és boldogtalan életük volt, ami sajnos véget Stefania számára

Jelizaveta Dubrovinával szemben emberölés gyanúja miatt indult nyomozás, jelenleg is rendőrségi őrizetben van.