Suzanne Thomas történetét a Mirror hozta le, a kétgyerekes anyuka összejött egy Jason McLean nevű férfival, aki túl féltékeny volt. A 33 éves nő szakított vele, de McLean nem törődött bele, hogy vége a kapcsolatnak.

Másnap visszament Thomas lakásához, és késsel fenyegetőzött.

Miután késsel hadonászott, a földre rúgta, és leforrázta egy kancsónyi vízzel. Suzanne Thomas testének 27 százaléka égett meg, csak a kiérkező rendőrök mentették meg az életét. A nő orvosa később azt nyilatkozta, hogy ha a férfi több vízzel önti le, Thomas bele is halhatott volna a sérüléseibe. 

McLane a brutális támadás után sem adta fel, bejutott Thomas kórtermébe, és megfenyegette a volt barátnőjét. 

Még nem láttál semmit, ha azt hiszed ez kemény volt, majd meglátod, mi jön ezután. 

Szerencsére nem lett folytatás, a rendőrség időben letartóztatta a férfit, 14 év börtönt kapott. Suzanne Thomast még mindig kezelik a harmadfokú égési sérülése miatt. A lapnak elmondta, hogy sosem érzett erősebb fájdalmat, olyan volt, mintha letépnék a bőrét. 

Először mérges voltam, aztán láttam, ahogy vigyorog a tárgyaláson, akkor már csak azt akartam, hogy sokáig üljön. Így lett. 

– nyilatkozta. 

A pár még 2013-ban jött össze, de McLane túlságosan féltékeny volt, majd összeköltöztek. A helyzet nem változott, így szakítottak. Egyik este a nő a barátaival ment szórakozni, amikor hazaért, a nappaliban találta a volt barátját. Próbálta lenyugtatni, de nem sikerült. Az volt a szerencséje, hogy valaki értesítette a rendőrséget.