Jennifer Stainnest 3 év és 3 hónap börtönbüntetésre ítélték, miután beismerte, hogy szexuálisan zaklatta 12-17 év közötti áldozatait.

Korábban is volt egy hasonló eset, ami nagy port kavart. Gayle Newland 8 év börtönt kapott, mert a neten megismert barátnőjével 10-szer szexelt, aki aztán feljelentette, mert elmondása szerint nem tudta, hogy partnere nő, aki egy felcsatolható műpénisszel közösül vele.

Jelen esetben a 23 éves Jennifer Stainnes kamu netes profilon keresztül környékezte meg a lányokat. Egy fiatal srácnak, Jasonnek adta ki magát és így csábította el az áldozatait, akiknél elérte, hogy szerelmesek legyenek belé. Átverte, és így szexre kényszerítette a lányokat, akik tudtuk nélkül feküdtek le egy nővel.

A szülőknél tett látogatásokkal se volt probléma addig, amíg 2014 szeptemberében az egyik lány anyja gyanút nem fogott és feljelentést tett a rendőrségen, akik a házkutatás során megtalálták a műpéniszt, aminek segítségével Jennifer szexelni tudott áldozataival. 5 szexuális zaklatást ismert be, amiből két esetben behatolás is történt.

A közösülések során Jennifer nem engedte, hogy a lányok hozzáérjenek, így fordulhatott elő, hogy nem tűnt fel nekik, hogy egy műpéniszt használó lánnyal szexelnek éppen. 

Sőt, még óvszert is használt. Egy alkalommal az egyik áldozata még doktorhoz is elment vele, mert azt hitte, hogy teherbe esett.

Olyan durván átverte és manipulálta a lányokat, hogy van olyan áldozat, aki még most is szenved a tudattól, hogy nem egy férfival, hanem egy nővel volt intim és bensőséges kapcsolata. További traumát okozott az áldozatoknak és a hozzátartozóiknak az is, hogy nyíltan ki kellett állniuk és segíteniük kellett a rendőrség munkáját.

Via: Daily Mail