18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte, majd feldarabolta a feleségét

2016.03.29. 17:02

A darnózseli férfi ügyét a Tatabányai Törvényszék tárgyalja. A vád szerint a hentesként dolgozó N. János 2014 májusában ölte meg a feleségét, majd a házukban kialakított húsfeldolgozóban felaprította a holttestet – írja a kemma.hu.

A nő Mosonmagyaróváron dolgozott gyógytornászként, a férje megvárta munka után, megölte, majd a testet berakta a csomagtartójába. Hazavitte, megvárta, míg a közös gyerekük elalszik, ekkor darabolta fel a testet. Aznap este, és a következő napokban N. János próbálta megsemmisíteni a nyomokat, elégette a testet, a nő ruháját, táskáját, a kocsi huzatát. Az el nem égetett maradványokat egy réten szórta el. 

A lap információi szerint a 45 éves férfi és felesége válófélben voltak, a nő kiköltözött, de a közös gyerek miatt mégis visszament a házba, N. János viszont nem akarta elfogadni az új helyzetet. 

A tárgyalás első napján a vádlott nem tett vallomást, nem válaszolt a kérdésekre, de kijelentette, hogy nem követett el bűncselekményt.