A 20 éves egyetemista és modell, Gülay Bursali barátjával utazott Isztambulba, ahol egy helyi ingatlanügynököt kértek fel, hogy szerezzen nekik egy lakást a hétvégére, írja a Mirror.

Meg is kapták a kulcsot egy Basaksehir kerületben található emeletes ház egyik lakásához, majd elmentek bulizni. Hazatérve az ügynök, egy barátjával együtt megjelent náluk, azzal az indokkal, hogy pár dolgot a lakásban felejtett, ám miután bejutottak, megtámadták a párt, és külön szobába zárták őket.

A fiatal férfit összeverték és elvették a telefonját, a lányt pedig meztelenre vetkőztették, ám ő végül el tudott szabadulni, és kétségbeesésében kimászott az ablakon. Azt kiabálta támadóinak, hogy leugrik, ha nem engedik elmenni.

Szemtanúk is látták a lányt, aki a beszámolók szerint segítségért kiabált, és többször is a leugrással fenyegetőzött, miközben valaki vissza akarta rángatni a szobába.

Egyikük hívta a rendőrséget, ám Bursali végül levetette magát a magasból. 

A kiérkező rendőrök kiszabadították a lány barátját, az ügynök és barátja elmenekült a helyszínről, őket az isztambuli rendőrség körözi.