Egy háromtagú család súlyosan megsérült, mikor Thaiföldön nyaraltak, és pár helyi férfi beléjük kötött, majd megverték őket. A Mirror információ szerint az eset április 13-án történt, a Songkran fesztivál idején, Thaiföldön ekkor ünneplik az új évet. A család Hua Hin üdülő részén jött ki egy bárból, mikor az állítólagos bandatagok rájuk támadtak. A szóváltásról és verekedésről egy videó is készült, durva jeleneteket láthat, úgy indítsa el!

A térfigyelő kamera felvételein látszik, hogy a tömegben a brit turistákat kiszemelik a helyiek, megszólítják őket, majd hamar tettlegességig fajul a helyzet. Egyikük próbálta a támadót megfékezni, de azonnal arcon találták a 65 éves nőt, aki elájult. A verekedés részleteit egyelőre egy áldozattól lehet tudni, aki szintén igyekezett visszafogni a kötekedőket. Végül őt is megütötték.

Megütöttek párszor és belém rúgtak, amiért beleavatkoztam. De úgy éreztem, meg kell védenem ezt a törékeny hölgyet. 

– mesélte az egyik áldozat. A támadás feltehetően azért történt, mert a család tagjai nyugati turisták voltak. Az elkövetők egy helyi banda tagjai lehettek. Ketten már előzetes letartóztatásban ülnek, két férfit azonban még keres a rendőrség. Hárman továbbra is kórházban fekszenek, komoly fogászati műtétekre szorulnak.