Ez a férfi a női vécében a fotózott egy kislányt, a rendőrség keresi

2016.05.05. 13:59

Az ismeretlen férfi április 27-én a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárában tartott anyák napi rendezvényen bukkant fel, majd az épület vécéjében lépett oda Kepli Lajos országgyűlési képviselő kislányához, akiről a mobiljával készítette felvételeket. Az ügyben zaklatás gyanújával indult nyomozás. A férfit a rendőrség egy felhívásban keresi

A Györgyi Dénes Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak anyák napi ünnepsége alkalmával ment ki a mosdóba a kislány a Pannónia Kulturális Központban a hétvégén. A tízéves gyermek a helyiségben arra lett figyelmes, hogy a feje felett egy férfi telefont nyújt fölé, mire a kislány megijedt és kiszaladt, és addigra a férfi eltűnt. Az esetet azonnal jelezték a rendőrségnek

– nyilatkozta a veol.hu-nak Ács Attila, az iskola igazgatója, akit kollégáival együtt mélyen megdöbbentett az eset.

Kepli Lajos országgyűlési képviselőnek a kislánya mondta el, hogy mi történt, ezután azonnal kihívták a rendőrséget. A portálnak arról is beszélt, hogy gyermeke az eset óta még otthon sem mer egyedül kimenni a mosdóba. 

20160505130951
Fotó: Police.hu

A rendőrség szerint a keresett férfi 20-25 év körüli, magassága 175-185 centiméter, vékony testalkatú, egyenes testtartású, haja rövidre nyírt, sötét. Az incidens napján sötét, egyenesszárú melegítő nadrágot, szürke, kapucnis, feliratos melegítő felsőt és fekete-fehér sportcipőt viselt, kezében pedig egy fekete színű mobiltelefont tartott.

20160505131005
Fotó: Police.hu

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a férfi személyazonosságának megállapítása érdekében várja azok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek az eset körülményeiről. Jelentkezni lehet a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, illetve telefonon, a 06-88-438-711-es hívószámon, vagy - névtelensége megőrzése mellett - bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán a nap 24 órájában, valamint a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

­