Három ember meghalt, miután egy fegyveres tüzet nyitott az osztrák Nenzing városnál tartott motorosfesztiválon. A fegyveres végül önmagát is megölte –írja az osztrák Local. A lap szerint tizenegy ember megsérült a sokkoló incidensben, ami vasárnap hajnali 3 óra tájékán történt. Úgy tudni, a The Lords nevű motorosklub szervezte a találkozót.

A motorostalálkozón százötvenen vettek részt, a lövöldözés állítólag a parkolóban kezdődött, amikor egy 27 éves férfi összeszólalkozott egy nővel. A vita hevében a férfi fegyvert rántott, és lövöldözni kezdett. Megölt két embert, tizenegy ember megsérült, majd visszament az autójához, és lelőtte önmagát. A rendőrség szóvivője, Susanne Dilp az nyilatkozta az ORF-nek, hogy a sérülések igen változatosak, köztük több súlyos sérülés is van.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy  06 80 820 111  telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.