A 27 éves budapesti fiatalember szerda este határozta el, hogy véget vet életének. Úgy tudjuk, családjának búcsúlevelet írt, nyugtatókat szedett be és sört ivott rá, majd a XI. kerületi Angyalka utca melletti bokros területre ment. A férfit másnap délután 5 óra körül élve, de nagyon rossz állapotban találták meg a mentőcsapatok alig egy órás keresés után.

Csütörtök délután riasztott minket a B.Ö.M.E. Katasztrófa Elhárítási Csoport. Társunk mantrailinges (nyomkereső) kutyájával, Boscóval hamar a helyszínre ért, és megkezdte a keresést. A kutya egy bozótos területre vezette, ahol sűrű, nehezen járható volt a növényzet. Egy helyen sokáig szaglászott és aprólékosan kutatott , ezért viselkedéséből sejteni lehetett, hogy a fiatalember hosszabb ideig tartózkodott ott. Ákos ekkor hangokat és kiabálást hallott a bokros rész túloldaláról. A domb aljáról keresőlánc indult, majd egy rendőr találta meg a férfit 

– mondta el a Velvet kérdésére Wolf Ildikó, a Kare Keresőkutyás Szolgálat vezetője, hozzátéve: a mentés igazi csapatmunka volt. A fiatalembert a mentők a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. 

A mentésben a B.Ö.M.E. Katasztrófa Elhárítási Csoport, a Tűzoltóság Mentőkutyás szolgálata, a KÉA Pannon Kutató-Mentő Csoport, a S.O.S. Mentőkutyás Egyesület, a BRFK BTO, a budaörsi rendőrség és a KARE Keresőkutyás Szolgálat vett részt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.