Egyszerre erőszakolt meg két férfi egy 24 éves nőt még május 23-án Pécsen. A fiatal nőt múlt hét hétfőn a hajánál fogva rángatták be egy autóba és vitték egy lakatlan, bútorozatlan házba, ahol szexre kényszerítették. A Pécsi Törvényszék közleménye szerint a nő akkor tudott megszökni, amikor támadói elaludtak.

A rendőrség elfogta a két férfit, akiket a Pécsi Járásbíróság szombaton helyezett előzetes letartóztatásba. A 30 év körüli férfiak korábban már voltak büntetve. Most az élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítják mindkettőjüket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, hogy a 24 éves nőt május 23-án az esti órákban erőszakolta meg a két férfi. A sértett másnap tett feljelentést a rendőrségen. 

A rendőrök május 26-án a 6-os számú főúton Pécs és Vasas között elfogták a két férfit. A 32 éves B. Tibor és a 29 éves B. Attila pécsi lakosok ellen a Pécsi Rendőrkapitányság – előzetes letartóztatásuk mellett – szexuális erőszak és más bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást. Az eset összes körülményeinek vizsgálata szakértők bevonásával jelenleg is folyamatban van, a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást jelenleg nem adunk.

– áll a közleményben.