A Daily Beast szerint a tampai Tovonna Holtont a barátai videózták le zuhanyzás közben, majd egyikük a Snapchaten tette közzé a felvételt, amit aztán sorban osztottak meg osztálytársai. Így a videó eljutott a lány exbarátjához is, aki úgy állt bosszút a szakításért, hogy kiposztolta a videót a Twitteren is.

 A tinédzsert annyira megviselte a megalázatatás, hogy néhány órával később véget vetett életének.

Tovonna Holton egyik barátja szerint a pár sokat veszekedett az öngyilkosságot megelőző estén, ami odáig fajult, hogy vasárnap reggel szakítottak. A fiú ezután osztotta meg a Twitteren a meztelenkedős videót, kifejezetten azért, hogy barátnője lelkébe taposson. A tinédzser édesanyja, Levon Holton-Teamer azt mondta, lányát nagyon feldúlta az internetes zaklatás, és feltűnt neki, hogy van valami baja, de nem volt hajlandó elárulni, pontosan mi történt. Beszélgetésük után néhány órával a fürdőszobában talált rá vérbe fagyott holttestére.

Anyja fegyverével lett öngyilkos

Levon Holton-Teamer először nem tudott bejutni a mosdóba, de gyanús volt neki, hogy le van kapcsolva a villany, ezért addig próbálkozott, míg végül sikerült kinyitnia az ajtót. A helyiségben szörnyű látványt fogadta: lánya egy vértócsa közepén feküdt a padlón. Az asszony kétségbeesetten próbálta elszorítani a fején lévő sebet, hogy megmentse az életét, de akkor már késő volt. Mint később kiderült, a lány az ő fegyverét vette el, hogy végezzen magával. 

A facebookon nyomozott a család

A család a tragédiát követően a Facebookon próbált válaszokhoz jutni. A lány ismerősei azt mondták nekik, hogy a meztelen jelenetet barátai örökítették meg a zuhanyzóban, majd a felvételeket a tudta nélkül posztolták ki a Snapchaten. Később kiderült, Holton egy közeli barátja tett közzé és osztott meg meztelen képeket a tiniről, amelyek az eredeti videóról készült képernyőfotók voltak. A lány jóbarátja, Christian Coyle-Watts szerint a Snapchetes felvétel célja a "teste elismerése" volt, mielőtt exbarátja bosszúpornóként használta fel ellene.

Az exbarát szerint senki nem hibázott

Tovonna Holton volt barátja a Twitteren mondta el saját verzióját. Mint írta, a lány igazán gyönyörű volt, és bárcsak visszamehetne az időben, hogy visszafordítsa a történteket. Szerinte senki nem vétkes a halálában, mert a tininek olyan problémái voltak, amikről senki nem tudott.

"Hagyjátok békében nyugodni az angyalomat"

– fogalmazott a posztban.

A rendőrség nyomozást indított a haláleset miatt, de egyelőre senkit nem gyanúsítottak meg az ügyben.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.