Sokadjára derült ki, hogy lehetetlen szexelni azon az nyíláson, melyen keresztül a raboknak az ételt adják be a börtönőrök. A férje felgyújtásáért elítélt berettyóújfalui nő

2013-ban két gyulai bv-őrről állította, hogy irigylésre méltó aktivitással és tehetséggel közösültek vele a tátikán keresztül, 2014-ben pedig egy szegedi smasszert is ezzel vádolt be.

A gyulai börtönőröket bizonyítottság hiányában mentették fel, és bár a bíróság 2015-ben a szegedi törzsőrmester esetében is így döntött elsőfokon, az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen. A Velvet a volt bv-őr ügyvédjétől, Zeke Lászlótól úgy értesült, hogy a vádhatóság visszavonta a fellebbezést, azaz a döntés jogerőssé vált és a férfit felmentették a folytatólagos hivatali visszaélés vádja alól.

Vagyis az őr nem levelezett és nem is szexelt az elítélt nővel, de plüssállatokat, csokoládét, meggyes pitét sem adott be zárkájába és valószínűleg egy rádiós kívánságműsorban sem küldött neki dalokat.

Zeke korábban egyébként egy videóval is éppen azt próbálta szemléltetni, hogy elég durva képességekkel kellene ahhoz rendelkeznie mindkét félnek, hogy így teljesülhessen be a szerelem. Ha már nem rémlik, frissítse fel az emlékeit!