Ha nem látná a hátteret, bizonyára ön sem feltételezné, hogy a képeken látható hölgyek nem az új profilképükhöz pózolnak, hanem éppen rendőrségi őrizetbe kerülnek. Néhányan még mosolyognak is, pedig ebben a helyzetben talán nem lenne annyira indokolt, főleg annak fényében, hogy milyen gaztetteket követtek el.

A jelenség persze messze nem egyedülálló, hiszen a csábos bűnözők listája minden évben jelentősen bővül, a Sun máris összeszedett párat az idei feliratkozókból. 

A 20 éves Moriah Gonzales dadaként került egy családhoz. Egy 13 hónapos kisfiúra kellett vigyáznia, de hamar kiderült, hogy alkalmatlan a feladatra. Amikor ugyanis a gyerek sírni kezdett, sajátos módon inkább fojtogatni kezdte, ahelyett, hogy álomba ringatta volna. Azt persze nem tudta, hogy a szülők egy babakamerát rejtettek el a szobában, ami az egész jelenetet rögzítette. A kaliforniai nő márciusban ártatlannak vallotta magát a bíróságon, amely végül eltiltotta a gyerekektől.

A pénisszel szelfiző ápolőnő

A 27 éves Kristen Johnsonnak szintén komoly gondjai akadtak a hivatástudatával. Egy New York-i kórházban dolgozott nővérként, és valamiért jó ötletnek gondolta, hogy egy magatehetetlen beteg péniszével készítsen szelfit. Az incidens miatt elítélték, ráadásul akkora botrány lett belőle, hogy ápolási engedélyét is elvették.

A diákjaival szexelő tanárnő

A 28 éves Haeli Wey matematikatanárként dolgozott, egészen addig, amíg kiderült, hogy két diákjával is szexuális viszonyt kezdett. A texasi nő az egyik gyereket egy keresztény képzésen csábította el, majd összesen tíz alkalommal feküdt le vele. Nem volt túl óvatos, kiskorú szeretőjével még egy afrikai családi vakációra is elutazott. A fiúk diáktársai ezután tettek bejelentést a hatóságoknál, Weyt pedig letartóztatták.

A részeges bébiszitter

A 24 éves Whitney Kilcrease-t a saját apja jelentette fel a rendőrségen, amire nyomós oka volt. A férfi egy fiatal gyereket bízott lányára, amíg elugrott otthonról, hogy elintézzen pár dolgot. A lány közben annyi rumot ivott, hogy apja két óra múlva kiütve talált rá a padlón, miközben a gyerek mellette játszott. A kicsinek szerencsére nem esett baja, de ez nem a fiatal nő érdeme, aki olyan részeg volt, hogy a rendőrök kiérkezésekor még mindig meztelenül szunyókált a földön.

Az ékszertolvaj barátnő

A vádak alapján Mary Catherine Hunt közel másfél millió dollár (419 millió forint) értékben nyúlt le gyémántokat és aranyékszereket korábbi vőlegényétől. A floridai milliomos Scott Patrick Mitchell állítása szerint azután szakított Hunttal, hogy a nő háromszor is megsebezte az arcát. Hunt minden vádat tagadott.

A csaló pincérnő

A 24 éves Anisa Llega egy 84 éves özvegy férfival hitette el, hogy agytumora van, azzal az aljas szándékkal, hogy megszerezze a pénzét. Áldozatától több mint 69 ezer fontot (közel 27 millió forintot) csalt ki a kitalált betegség kezelési költségeire és más kiadásokra, ezen a pénzen aztán Miamiban bulizott, illetve autóhitele és diákhitele részleteit, illetve egyéb számláit fizette ki.

A tanítványától gyermeket váró tanárnő

A volt középiskolai tanár, a 24 éves Alexandria Vera egy 13 éves diákját hálózta be. Szinte minden nap szexelt a fiúval, egy idő után pedig teherbe esett tőle. Amikor azonban a gyermekvédelmi hivatal munkatársai megjelentek az iskolában, ahol tanított, hogy kikérdezzék, teljesen bepánikolt, és elvetette a gyereket. A rendőrség körözést adott ki ellene, de mielőtt még ráakadtak volna, önként feladta magát.

De itt van Jeremy Meeks, a legszexibb bűnöző, aki tényleg modell lett, miután elkészült róla a rendőrségi fotó, majd kijött a börtönből.