GettyImages-171149259

Ezek a rendőrnők meztelenkedés miatt kényszerültek pályamódosításra

2016.07.25. 09:02

Az ember azt gondolná, hogy az egyenruhás nők visszafogottabbak annál, minthogy hiányos öltözékben, netán ruha nélkül mutogassák magukat, vagy munkaidőben szexeljenek. A nagy többség nem is szokott ilyesmikre vetemedni, de mindig akad néhány delikvens, aki egy kicsit tágabban értelmezi a szabályokat.

Azt tudta, hogy a zuglói rendőrkapitányság egyik törzszászlósa, bizonyos Lívia például pornófilmben szerepelt? Ismerkedjen meg néhány igazán feslett erkölcsű rendőrnővel, illetve tetteik következményeivel. De előtte még hangolódjon rá a témára az alábbi, klasszikus zenemű meghallgatásával:

Most, hogy ez is megvolt, kezdjük a magyar esettel! 2008-ban a Bors írta meg, hogy a zuglói rendőrkapitányság egyik éles szemű munkatársa egy interneten látott pornófilmben ismerte fel 40 év körüli kollégáját, aki ráadásul bűneit tovább tetézve nem rendeltetésszerűen használta gumibotját.

A hölgy kezdetben a saját egyenruhájában pózol, majd szép lassan megválik attól. [...] miközben férfiaknak »kedveskedik«, attól sem riad vissza, hogy a gumibotot is felhasználja a jelenethez

– írta körül a felvételeken látottakat a lap.

A "modellkedve" illetlenkedő

Egy houstoni őrmester, a 42 éves Stacey Suro 2012 októberében került nagy slamasztikába, mert egy csomó illetlen képet posztolt ki magáról a Model Mayhem nevű weboldalra. A több mint száz fotó között olyanok is voltak, amelyeken teljesen meztelenül mutatkozott, néhányon pedig megkötözve pózolt szexuálisan kihívó pozíciókban.

Stacey Suro
Stacey Suro
Fotó: click2houston.com

Az akkor már a 20 éve a rendőrség kötelékét erősítő anyuka az adatlapján világosan leírta, hogy modellként kínálja szolgáltatásait. Hiába használta a Tessoro művésznevet, egy kollégája felismerte, ezért vizsgálat indult ellene és felfüggesztették állásából. 

A munkaidőben szexjátékozó

Penny Dane, a floridai Daytona Beach őrmestere 2013 júliusában egy Red Light Center nevű online játék keretében tárulkozott ki. Egy rakás meztelen képet osztott meg magáról, miközben szolgálatban volt. A rendőrnő azt állította, hogy csupán e-mailben küldte el a fotókat a szeretőjének, de mint kiderült, nem mondott igazat.

Dane vesztét az okozta, hogy szexuális zaklatással vádolta meg egy kollégáját (aki ártatlannak bizonyult), ezért a vizsgálat során átnézték a gépét. Így kerültek elő az erősen pornográf jellegű, részben egyenruhás fotók. A vizsgálat arra is rávilágított, hogy szolgálati autójában szándékosan kapcsolta ki a GPS-t, nehogy kiderüljön, hogy munkaidőben tette közzé a fotókat a laptopjáról. Neki szintén új munka után kellett néznie, mert a körülötte tomboló botrány miatt lemondásra kényszerítették.

A járőrautóban hancúrozó

Loretta Hernandez, a Rockdale Megyei Seriffhivatal munkatársa nem érte be holmi posztolgatással, helyette inkább munkaidőben szexelt partnerével. Két alkalommal a rendőrautót választották a légyotthoz, harmadszorra viszont igyekeztek egy kis változatosságot vinni a dologba, és bementek egy bezárt üzlethelyiségbe.

A rendőrautóban szexelő Loretta Hernandez
A rendőrautóban szexelő Loretta Hernandez
Fotó: youtube

Egyszer annyira magával ragadták a testi örömök, hogy csak azután reagált egy riasztásra, hogy befejezték a szexet. Az eset 2014 májusában került nyilvánosságra, Hernandez pedig meg sem várta, amíg lezárul az ellene indított vizsgálat, és beadta felmondását.

A fegyveres cicivillantó

Nidia Garcia, a csinos mexikói rendőrnő idén áprilisban egy járőrkocsiban, szolgálati fegyverével a kezében mutatta meg a melleit. A kép persze kikerült az internetre, ami elég kellemetlen volt a számára – több szempontból is. Egyrészt, a fotó eljutott az escobedói rendőrséghez, másrészt kiderült, hogy azt egy férfi kollégája készítette, így faképnél hagyta a férje is.

A kétgyermekes anyuka a Facebookon kért bocsánatot a helyi rendőrségtől megbotránkoztató magatartásáért, majd beadta felmondását. A balhénak csak egy pozitív folyománya volt a számára: az interneten viharos gyorsasággal lett népszerű, ezért számos férfimagazin és gazdag üzletember kereste meg, hogy modellszerződést kínáljanak neki. Nidia Garcia némi tanakodás után arra jutott, hogy a jövőben sztriptíztáncosként szeretné kamatoztatni tehetségét.

a hiányos öltözékű csücsörítő

Egy kínai rendőrakadémia kisegítő tisztje májusban (félig) egyenruhában pózolva készített magáról kihívó fotókat, hogy aztán a végeredményt az adatlapján tegye közszemlére. Ugyan nem villantott, vagy meztelenkedett, csupán a nadrágját mellőzve csücsörített, a szigorú rendőri vezetés mégis vulgárisnak minősítette a szelfiket, ezért elbocsátották állásából.

A kínai rendőrtanonc
A kínai rendőrtanonc
Fotó: weibo.com

A dadongi rendőrség később a Weibo mikroblogon kért elnézést a néptől visszatetszést keltő viselkedés miatt:

Levonjuk a tanulságot az incidensből, és tovább erősíjük a menedzsmentet, hogy fenntartsuk a fegyelmet, így ilyesmi soha többé nem sározhatja be az iskolánkról kialakult pozitív képet.

A szexin táncoló

Egy moszkvai rendőrnő, a 26 éves Kristina Negodina júliusban kényszerült pályamódosításra, miután szexi ruhába bújva lejtett erotikus táncot a kamera előtt, majd valamilyen rejtélyes megfontolásból megosztotta a felvételt munkatársaival.

"Sziasztok, kollégák, úgy döntöttem, létrehozok egy szakszervezetet, most nézzétek meg, ahogy táncolok"

– fogalmazott a nő.

Később azt állította, hogy nem volt beállva, és egyébként is egy zárt csoportban tette közzé a videót. Védekezése nem érte el a kívánt hatást: fegyelemsértés okán kirúgták. Kristina Negodina azonban úgy ítélte meg, hogy semmi kivetnivaló nem volt abban, amit csinált, ezért 10 millió rubelre, mintegy 45 millió forintra perelte be az orosz rendőrséget.

Közben sikerült megtalálnia új hivatását, sztriptíztáncosként szerződött le a Golden Girls klubhálózathoz. Ha kíváncsi szárnypróbálgatásaira, nem kell elmennie Moszkváig, mert egy online műsorban fog szerepelni, aminek az a címe, hogy "nem vagyunk mutánsok". A szokatlan váltás kapcsán a következő nyilatkozatot tette:

"Nagyon izgatott vagyok az új karrierem miatt. Igazán szuper lesz!"