A Velvet információi szerint bankrablás történt augusztus 18-án, csütörtökön délután Budapest X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton. Úgy tudjuk, az elkövető egy férfi volt, aki egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg a bankfiók alkalmazottait, majd elmenekült a helyszínről. Zsákmányáról egyelőre semmit nem tudni.

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget. Amint megkapjuk válaszukat, frissítjük posztunkat.

Update:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. augusztus 18-án 15 óra 30 perc körül bement egy Budapest X, Kőrösi Csoma sétányon található bankfiókba és az ott dolgozó alkalmazottat, illetve ügyfeleket fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette és az alkalmazottat a bankban lévő pénz átadására szólította fel. A bank munkatársa a fenyegetés hatására a pénzt átadta, majd a férfi a helyszínről elmenekült. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

– írta közleményében a rendőrség.

Az elkövetőről a bank biztonsági kamerája készített felvételt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali időben hívja a 443-5304-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.