Mint arról beszámoltunk, a 19 éves Austin Harrouff augusztus 15-én kattant be. Aznap a családjával vacsorázott egy tequestai étteremben, de felhúzta magát a lassú kiszolgáláson, ezért apja háza felé indult. Útközben minden ok nélkül végzett egy házaspárral, akikkel véletlenül futott össze, majd állati hangon morogva kezdett falatozni a férj arcából.

A médiában csak kannibál gyilkosként emlegetett egyetemista vélhetően már korábban elszakadt a valóságtól. Erre utal az is, hogy YouTube-csatornája tele van nagyon furcsa videókkal.

Azt továbbra sem tudni, hogy a fiatal fogyasztott-e drogot. A körülményekről csupán annyi újdonság derült ki, hogy a vérengzés idején viselt sapkáján Donald Trump amerikai elnökjelölt egyik elhíresült mondata, a 

"tegyük újra naggyá Amerikát”

állt.

"Elvesztettem az eszem" 

 A fiatal A.Frost néven posztolt videókat a YouTube-ra. Csatornáján a következő bemutatkozást írta magáról:

„Van egy őrült és egy normális oldalam. Elvesztettem az eszem, segítsetek megtalálni.”

A videói szintén elég beszédesek. Az egyiken például dilis módjára, félmeztelenül éneki a One Republic "Counting Stars" című slágerét.

Itt meg orosz akcentussal beszél a kitartás fontosságáról a testépítés vonatkozásában. 

Egy másik felvételen, amit öt nappal a támadás előtt töltött fel, a volán mögül magyarázza el, hogy miért nem használ szteroidokat, miközben többször déli akcentusra vált.

„Tudom, hogy mi a jó nekem, nincs szükségem drogokra, tutira megváltoztatnának.”
 

Szuperhősnek hitte magát

Az utolsó videót augusztus 11-én, négy nappal a vérengzést megelőzően osztotta meg. Ebben meglehetősen zavart állapotban fejti ki, hogy eszében sincs követni a többi testépítő által kitaposott utat, és azt akarja tenni, ami a legjobb a testének.

Az, hogy valami nem stimmel vele, édesanyjának is feltűnt. Az asszony szerint fia úgy viselkedett a gyilkosságot megelőző héten, mintha nem lenne önmaga. Egyebek mellett azt bizonygatta, hogy szuperképességei vannak (ilyen tüneteket okoz egyébként a zombidrogként ismert Flakka).

Austin Harrouff jelenleg is kórházban van, ahol erősen benyugtatózva tartják őrizetben. Tette miatt várhatóan emberöléssel vádolják meg.  

Via The Daily Dot