18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

20 évig élt fia csontvázával, de talán észre sem vette, hogy meghalt

2016.09.27. 20:58

Egy idős nő, a látássérült Rita Wolfensohn kényszeres gyűjtögetőnek számít, ezért hatalmas mennyiségű szemetet halmozott fel brooklyni otthonában. Az asszony szeptember 15-én került kórházba, így sógornője elment a lakására, hogy összeszedjen neki néhány holmit. Amikor bekukkantott a második emelteti hálószobába, alig akart hinni a szemének: a földön lévő matracon egy felöltözött csontváz feküdt. Akkor már 20 éve lehetett ott. 

Az asszony brooklyni háza
Az asszony brooklyni háza
Fotó: Google Maps
„Olyan volt, mint egy fordított Psycho jelenet”

– nyilatkozta egy rendőrségi forrás a New York Postnak.

Ha már nem rémlik önnek a film, arra célzott, hogy Norman Bates a pincében tartotta anyja maradványait. Figyelem, felkavaró részletek következnek, ezért csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja az ilyesmi.

Minden tele volt szeméttel

A farmert, zoknit és pólót viselő csontváz feltehetően Rita Wolfensohn fiáé volt, de a nyomozás eddigi adatai szerint az asszony talán nem is tudott róla, hogy 20 éven keresztül egy fedél alatt élt holttestével. A rendőrségi forrás szerint ugyanis a szoba annyira tele volt szeméttel, mintha egy kukásautó oda ürítette volna teljes tartalmát. A helyiség rothadó ételtől bűzlött, bomlófélben lévő húst szagát ugyanakkor nem lehetett érezni. (Igaz, ez 20 év után már nem is várható.)

Azt hitte, elköltözött

Amikor a rendőrök kihallgatták a nőt, úgy beszélt fiáról, mint aki csupán elköltözött otthonról. Rokonai nem álltak vele túl szoros kapcsolatban, ezért ők sem sejtették, hogy mi történt vele. Az asszonynak két fia született: Louist, aki most 49 éves lenne, már 20 éve nem látták, Michael pedig 2003-ban, 38 évesen vesztette életét.

Természetes halált halt

A hatóságok egyelőre nem erősítették meg az elhunyt kilétét, csak annyit közöltek, hogy valószínűleg természetes halált halt. 

Via New York Post