Ottawában él egy Jacques Rouschop nevű, 43 éves, 145 kiló feletti testsúlyú férfi, akinek a beceneve Porkchop, ami magyarul Disznóaprólék is lehetne, ha mindenképpen le akarnánk fordítani. Rouschop többszörösen büntetett előéletű, börtönben van, és éppen az ítéletét várja azzal a váddal kapcsolatosan, ami szerint még 2013-ban fojtogatott és megerőszakolt két szexmunkást. Íme a fényképe.

A férfi ártatlannak vallja magát, és ügyvédje beszédében az Ottawa Sun tudósítása szerint elhangzott, hogy ő már csak azért sem követhette el a nemi erőszakot, mert Rouschopnak köldöksérve van, ami miatt...

túlságosan fájdalmas lenni neki a szexuális aktus hátulról, a hasa túl nagy, a pénisze pedig, messze, de messze túl kicsi.

Ezek után a védelem idézett is egy szakértő tanút, méghozzá egy nővért, aki tanúsította, hogy a férfi 170 centi magas, a hasa körmérete 167 centi, a pénisze pedig 2,5 centiméteres petyhüdt, 5 centiméteres merev állapotban. Rouschop pontos testsúlyát egyébként csak találgatni lehet, mert a börtönmérleg csak 145 kilóig tud mérni – az biztos, hogy a férfi annál nehezebb.

Az ítélet egyelőre még várat magára ebben a perben, és bár a híradások nem mutatnak rá, azért mi megemlítjük, hogy bár az érvelés elég meggyőzőnek tűnhet, szexuális erőszakot nem csak nemi szervvel való behatolással lehet elkövetni. Szóval örülünk, hogy ennyi mindent megtudhattuk Jacques Rouschopról, de azért valószínűleg nem sokan veszik most úgy, hogy a teljes ártatlansága egycsapásra bizonyítást nyert.