A ruhájáról tudták azonosítani azt a 35 éves jászfelsőszentgyörgyi nőt, akinek a holttestét november 10-én elásva találták meg egy erdős részen. A háromgyerekes anya körözését a Jászberényi Rendőrkapitányság július 1-én tette nyilvánossá, de másfél évig egyáltalán nem találták a nőt.

A Zsaru magazin azt írja, hogy az ügyet végül idén júliusban azért vették elő újra, mert leszóltak fentről. Kiderült, hogy a nő két héttel a gyilkosság előtt szakított élettársával, de az életében nem volt új kapcsolat, nem akart elutazni, készült a gyermekelhelyezési perre, amire végül nem ment el. Főbérlőjének tűnt fel, hogy a nő napok óta nem járt otthon, de a villanyt égve hagyta.

A nyomozás alatta nő volt párja, és a férfi édesanyja is belement a poligráfos vizsgálatba, ami rögtön kihozta, hogy a volt élettárs tudja, hogy a nő halott, sőt ő a felelős az asszony haláláért.

T. Gábort így aztán gyanúsítottként hallgatták ki és végül november 10-én éjjel beismerte a gyilkosságot. Mint mondta, március 21-én, háza teraszán teljesen átlagos dolgon veszett össze volt élettársával, akit aztán egy husánggal többször fejbe vágott. A holttestet műanyag zsákba tette és a Zagyva árterében elásta. Bár a férfi anyja sejtette, mit tehetett a fia, a történtekről soha nem beszéltek.

A 35 éves nő maradványait a helyszínelők november 10-én földradar segítségével találták meg, és bár az asszonyt ruhájáról azonosították, csak a DNS-vizsgálat állapíthatja meg biztosan, hogy valóban a tavaly eltűnt asszonyt találták meg.