Eltűnt skizofrén nőt keresnek Szigetszentmiklóson

2016.11.16. 10:47

A 67 éves asszony november 15-én, kedden délelőtt sétált el szigetszentmiklósi otthonából és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. A police.hu azt írja, hogy Nikolova Yordanka Ivanova rendszeresen gyógyszert szed, térben és időben nehezen tájékozódik. Információnk szerint

a nő skizofrén és bár már többször eltűnt, eddig viszont mindig hazatalált.

A rendőrök tegnap kutyával is keresték az asszonyt, a kutatásba pedig később a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai és több helyi is bekapcsolódott. Balázs László, szolgálatvezető azt mondta, hogy kvadokkal is keresték az idős asszonyt Szigetszentmiklós külső részén, de eddig nem jártak sikerrel.

szigetszentmiklósi eltűnt nő.png
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki tudja, hol lehet a képen látható nő, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Frissítés: Információnk szerint az idős asszonyt épségben megtalálták egy lakókocsiban. Ennek köszönhető, hogy a körözés is eltűnt a rendőrség oldaláról.