18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 394441480

Fogva tartotta, és hónapokon át kínozta albérlőtársát egy fiatalkorú lány Szegeden

2016.11.28. 11:08

Számos kegyetlen módszerrel kínozta meg szeptember óta velük élő lakótársát egy fiatalkorú lány, és két, 20. életévét éppen hogy betöltött társa.

Többek között arra kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen, miközben késsel megszúrták, ököllel ütötték, és megfenyegették, hogy megölik. A felnőttkorú fiú sanyargatása hónapokon át tartott.

Többször bezárták, míg ők elmentek otthonról. Később megengedték neki, hogy dolgozni menjen, de november 13. és november 24. között egyáltalán nem engedték ki a lakásból.

Mindezen túlmenően arra kényszerítették, hogy fekvőtámaszokat végezzen, és amikor erre nem volt hajlandó, fakanállal, üveggel, illetve ököllel verték, és megöléssel is fenyegették. Késsel vállon szúrták, a nemiségében is megalázták. A vérző fiúnak saját vérével szennyezett papírból is kellett ennie. Égő csikkeket nyomtak el a hátán és öngyújtóval is megégették. 

- közölte dr. Kopasz Zsolt főügyész. 

Az ügyészség sanyargatás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást a három fiatal ellen. Egy hónapra előzetes letartóztatásba kerültek, de a döntés nem jogerős: a védőik fellebbezést nyújtottak be ellene.