Lezuhant egy ember a hegytetőről a Visegrádi-hegységben található Vadálló-köveknél. Információink szerint egy mentőhelikopter és két mentőautó is a helyszínen van.

A Katasztrófavédelemtől úgy tudjuk, a sérült állapotát előbb stabilizálták a mentők, most pedig a kimentésén dolgoznak a mentők, a katasztrófavédelem, a barlangi mentők és a légi mentők szakemberei. Adamkó Péter, a Magyar Barlangi Mentőszolgálat riasztásvezetője a helyszínre tart, későbbre ígért tájékoztatást.

Frissítés: A Velvet információja szerint egy 30 év körüli férfi barátaival túrázott vasárnap a Vadálló-köveknél, amikor megcsúszott és csaknem 100 métert zuhant. Úgy tudjuk, a tűzoltókat délután egykor hívták a túrázó ismerősei, de a nehéz terep miatt csak este hatra tudták a férfit a felszínre hozni, majd átadni a mentőknek. Információnk szerint a túrázónak súlyosan megsérült a gerince és a koponyája.

 

Benis-Völgyi Ágnes, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a helyszínre egy mentőhelikopter is érkezett, de a nagy szél miatt nem tudott leszállni.