IMG 8592

Egy 66 éves férfi ágyában találták meg a Cegléden eltűnt 7 éves kislányt

2016.12.16. 14:28

Nem akarta beengedni a rendőröket, ezért a járőrök rátörték az ajtót arra az idős férfire, akinél csütörtökön este megtalálták az eltűnt 7 éves ceglédi kislányt. A Velvet információja szerint a gyerek a 66 éves férfi ágyában feküdt, amikor a rendőrök bejutottak a házba és több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a gyereket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy tudjuk, hogy a férfit őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak. Megkérdeztük, hogy mivel gyanúsítják a nyugdíjast, de a nyomozás érdekeire hivatkozva erre nem válaszoltak.

Ebben a házban él a férfi, akinél csütörtök este megtalálták a 7 éves kislányt.
Ebben a házban él a férfi, akinél csütörtök este megtalálták a 7 éves kislányt.
Fotó: Velvet/Tar Viktória

A kisgyerek eltűnését nevelőszülei jelentették be a rendőrségen még csütörtökön délután, miután a 7 éves kislány nem ért oda 5 éves húgáért az óvodába és az anya felhívta az óvónőket. A szülők három sajátjuk mellett négy nevelt gyereket tartanak el. A Velvetnek az egyik nagyobb testvér ma azt mondta, hogy

tegnap csak azért kellett a 7 éves kislánynak testvéreire vigyázni, mert az anyát műtötték, az apa pedig dolgozott.

A Külső-Budai úti óvodához a kislány csak kietlen ösvényeken és egy vasúti átjárón keresztül tudott eljutni úgy, hogy a férfi házát is érintenie kellett. 

Ritkán előfordult, hogy a kislány jött az ötéves testvéréért, de ez egyáltalán nem volt jellemző. A szülők jelezték is, hogy csütörtökön Ramóna jön majd a húgáért, mert az anyuka gerincét műtötték, végül ő telefonált, hogy miért nem értek még haza a gyerekek? Mi pedig mondtuk, hogy a kislány még ide sem ért

- mondta a Velvetnek az egyik óvónő.

A ceglédi nevelőszülők háza, ahonnan csütörtökön elindult a kisgyerek a húgáért.
A ceglédi nevelőszülők háza, ahonnan csütörtökön elindult a kisgyerek a húgáért.
Fotó: Tar Viktória / Velvet

A keresésbe a rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott, végül egy fiatalember vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Úgy tudjuk, azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában őt is többször megpróbálta becsalogatni magához az idős férfi.