Fogalma sincs, hogyan került a házába, de biztos minden úgy történt, ahogy a gyerek mondja, ezt állítja az a 66 éves férfi, akinek az otthonában december 15-én este megtaláltak a Cegléden eltűnt 7 éves kislányt.

Vasárnap délelőtt elrendelték az előzetes letartóztatását annak a 66 éves férfinak, akinél december 15-én este hosszas keresés után megtalálták a Cegléden eltűnt 7 éves kislányt. A nyugdíjast szexuális erőszak bűntettével és személyes szabadság megsértésének bűntettével gyanúsítják.

Mile Adrienn, a férfi ügyvédje a Velvetnek azt mondta, hogy védence együttműködik a hatóságokkal, ugyanakkor sok kérdésre nem tud válaszolni. Arra vonatkozóan, hogy a férfi miért nem szólt senkinek, hogy egy idegen kislány tévedt az otthonába, még nem adott választ, és állítása szerint azt sem tudja, mi történt a házában. Arra viszont emlékszik, hogy csütörtökön este nagyon sokat ivott.

A gyerek csütörtökön délután 5 éves húgáért ment az óvodába, amikor a nyugdíjas férfi becsalogathatta a házába. Nevelőszülei kértek segítséget a rendőröktől, miután a kislány nevelőanyja az óvónőktől megtudta, hogy gyereke nem ért oda az óvodába.

A keresésébe a rendőrök mellett speciális-mentők és civilek is bekapcsolódtak, a kislányt végül nem sokkal este 9 óra előtt találták meg az idős férfi ágyában. Miután több olyan nyom is arra utalt, hogy a nyugdíjas molesztálhatta a gyereket, a férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Velvet információja szerint a kislányt még nem hallgatták ki.