Egy brit tini, a 16 éves Leonne Weeks holttestére január 16-án, hétfőn délelőtt bukkant rá egy járókelő Dinnington közelében, egy félreeső út mentén. Barátai azt mondják, a lánynak azután veszett nyoma, hogy randija volt egy férfival, akivel az interneten ismerkedett meg. 

Az, hogy mi történt a lánnyal, egyelőre nem teljesen világos. A rendőrség csak 20 perccel azelőtt kapott bejelentést eltűnéséről, hogy holtan találtak rá. Testét állítólag olyan sérülések borították, amik gyilkosságra utaltak. A rendőrök még aznap este egy 18 éves dinningtoni fiút hallgattak ki a halálesettel összefüggésben, de eddig nem gyanúsították meg semmivel.

Miután Leonne Weeks nem ment haza randija után, elsőként aggódó édesanyja kezdte keresni, majd családja és barátai a közösségi oldalakon kértek segítséget felkutatásához.

Csak annyit tudunk, hogy elment találkozni valakivel – egy pasival –, és most megtalálták a holttestét. Az illetővel az interneten, egy randioldalon ismerkedett meg

– mondta el szomszédja, egy 20 éves fiatal.

A tinit hivatalosan még nem azonosították, a rendőrség azonban szoros kapcsolatban van Leonne Weeks rokonaival, ami arra utal, hogy ő lehet az áldozat. A környéken megerősítették a rendőri jelenlétet, a lakosságtól pedig azt kérték, aki bármilyen információval rendelkezik a történtekről, az haladéktalanul tegyen bejelentést.

A tragédia az egész várost felzaklatta. A gyászoló családdal együtt érző helybéliek virágokkal emlékeztek meg a lányról a feltételezett gyilkosság helyszínének közelében. 

Via The Daily Mail