Már országos körözést adott ki a rendőrség, hogy megtalálják Harcsás Juditot , azt a győri újságírónőt, aki két napja nem ad magáról semmilyen életjelet. Az asszony fia, Harcsás Gergely a Velvetnek azt mondta, hogy édesanyja a táskáját, az iratait és a telefonját sem vitte magával, gyalog ment el otthonról, üzenetet pedig nem hagyott. 

Kutyás mentőcsapattal együtt keressük, főként Győrben és Győr határában. Vízivárosban állítólag láttak egy asszonyt, akinek a személyleírása hasonlít édesanyámra, de eddig nem jutott eredményre a keresés.

A mentőcsapat tagjai végigjárták a városon kívül Győrszentivánt, Ménfőcsanakot, Sashegypusztát is, de eddig sajnos nem találták meg az újságírónőt.

Arról az asszony fia nem akart beszélni, hogy az újságírónő kapott-e valami rossz hírt az elmúlt napokban, ami miatt szó nélkül elment otthonról.

A Velvet információja szerint az újságíró súlyos betegségben szenvedett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.