Ezt a fiút azért ölték meg, mert péniszszobros fotót posztolt a Facebookra

2017.03.31. 08:55

Egy 20 éves brit fiú, a Ramsgate városában élő Carl Gregory tavaly októberben a szakítása miatti csalódottságát fejezte ki egy Facebookra posztolt fotóval, amin egy meg nem nevezett hölgy veti rá magát egy jókora péniszre, pontosabban az azt ábrázoló szoborra. A képaláírásban azt is hozzátette, hogy a legtöbb nő hasonló módszerrel próbál túllépni az exén. Ez indította be az események szerencsétlen láncolatát, ami néhány óra múlva a meggyilkolásához vezetett.

Az ominózus fotó
Az ominózus fotó
Fotó: Facebook

Mint kiderült, a fotó Carl Gregory volt barátnőjéhez is eljutott, akinek cseppet sem tetszett, amit a posztban látott. Chloe Lemare először alaposan összeveszett a fiúval, majd felhívta Christopher Pollard névre hallgató ismerősét, akinek elpanaszolta, hogy exe lotyónak nevezte.

A 20 éves Pollard ezután egy harmadik férfi, a 27 éves John Dickson társaságában kereste fel a csalódott szerelmest, hogy közös erővel leckéztessék meg a történtek miatt.

Carl Gregory a szerelmi bánatát akarta kifejezni a képpel
Carl Gregory a szerelmi bánatát akarta kifejezni a képpel
Fotó: Facebook

A három fiatal egy bevásárlóközpont parkolójában konfrontálódott, ahol vitájuk hamarosan tettlegességig fajult. A vád szerint John Dickson fojtogatni kezdte Gregory-t, aki ennek következtében elájult, majd a helyszínen életét vesztette. Holttestére néhány perc múlva a bolti alkalmazottak találtak rá a földön.

John Dickson legkorábban 18 év múlva szabadulhat
John Dickson legkorábban 18 év múlva szabadulhat
Fotó: Kent Police

John Dickson tagadta a fojtogatás tényét, ám a bizonyítékok nem sok kétséget hagytak tette felől, ezért a bíróság gyilkosság vádjában találta bűnösnek, és életfogytig tartó börtönre ítélte. Társát, Christopher Pollardot viszont minden vádpontban felmentették.

Via The Sun, BBC